Cursuri de limbi străine pentru companii

traduceri-limbi-straine

Centrul de limbi străine și traduceri Valley Center este cea mai bună alegere dacă doriți cursuri de limbi străine pentru angajații dumneavoastră. Avem o vastă experiență acumulată în 10 ani de predare  cu peste 30000 de ore predate, peste 50 de mari clienți corporate și profesori calificați și cu experiență.

Organizarea cursurilor

  • cursurile de limbi străine pentru companii pot fi predate online sau în clasă, la sediul dumneavoastră, oriunde în România
  • predarea se face după manuale internaționale recunoscute în studiul limbilor străine
  • cursurile sunt organizate pe nivele de studiu, conform Cadrului European de Referință pentru Limbi, în 6 nivele A1, A2, B1, B2, C1, C2
  • Valley Center predă 100 ore/nivel, cu particularități pentru fiecare limbă străină
  • programul standard este de 1 ședință/săptămână iar intensiv este de 2-3 ședințe/săptămână
  • cursurile pot fi predate la grupuri sau individual
  • testarea inițială a tuturor cursanților este inclusă în preț.

Tipuri de cursuri de limbi străine predate

‣ Curs general de limbă străină

Cuprind gramatică, citire, scriere, ascultare, pronunție și în special comunicare verbală. Predăm după manuale internaționale, 100 ore/nivel, la sediul dumneavoastră. Se formează grupuri de 2-10 persoane.

‣ Cursuri de limbă străină pentru afaceri

Se desfășoară pe baza unui manual adecvat, presupun un nivel inițial intermediar al cursanților,lărgesc vocabularul specializat de afaceri, îmbunătățesc abilitățile de scriere, citire, ascultare și conversație într-un mediu de afaceri.

‣ Cursuri individuale, one-to-one

Se referă la cursuri de limbi străine, pregătire generală, business, gramatică, în sistem individual la sediul dumneavoastră sau online, după un orar flexibil. Aceste cursuri sunt potrivite managerilor care au un program încărcat și doresc să deprindă abilități de conversație business în limba străină.

‣ Cursuri specializate pe domenii, în limbă străină

Aceste cursuri presupun introducerea vocabularului specific din diverse domenii de lucru, în funcție de activitatea companiei dumneavoastră. Câteva domenii de activitate ale firmelor partenere cu care am colaborat sunt producție, instalații electrice, management, finanțe, construcții, stomatologie.

‣ Cursuri de limba română pentru străini

Aceste cursuri pot fi organizate individual sau în grupuri mici, online sau în clasă la sediul dumneavoastră.

Ne mândrim cu activitatea noastră de predare de limbi străine și vă rugăm să consultați pagina Clienții noștri pentru a vedea cursurile predate. Ne puteți contacta la 0722207524 sau la adresa cursuri@valley-center.ro pentru orice întrebare referitoare la cursurile de limbi străine predate de Valley Center.