mod-de-lucru-traduceri

Procesul de derulare a operaţiunilor de traducere la Valley Center Timișoara și Reșița

 1. Solicitarea, Valley Center primeşte solicitări din partea clienţilor, în mod obişnuit prin e-mail, telefon, whatsapp sau pagină web sau direct în birourile noastre din Timișoara și Reșița.
 2. Transmiterea documentelor, Clientul transmite documentele către biroul nostru și specifică limba în care dorește traducerea 
 3. Evaluarea documentelor: se evaluează documentele primite și formulează o ofertă
 4. Oferta: se ofertează către client prețul și timpul optim pentru traducere
 5. Planificarea: Managerul de proiect se ocupă de planificarea adecvată şi formulează o perioadă de timp pentru fiecare etapă de finalizare a proiectului. În acest stadiu, se alcătuieşte echipa de traducători specializaţi, corectori şi QA ai proiectului.
 6. Traducerea: Documentul sursă este tradus de un traducător autorizat, specializat in domeniul solicitat. 
 7. Corectarea: Traducerea este editată şi corectată din punct de vedere al acurateței gramaticale şi sintactice, corespondenţei stilului şi posibilelor omisiuni. Corectorii, ca şi traducătorii, sunt profesionişti lingvistici, nativi ai limbii ţintă, cu experienţă extinsă în subiectele traduse.
 8. Asigurarea calităţii interne: Documentul este verificat calitativ de către specialişti QA.
 9. Prelucrarea grafică a documentelor (DTP): Materialul tradus este formatat de către specialişti DTP pentru a se potrivi cu aşezarea în pagină a documentului original.
 10. Verificarea finală, traducerile sunt verificate de către managerul de proiect pentru a asigura livrabilitatea acestora conform cerinţelor clientului şi în formatul corect.
 11. Legalizarea, dacă clientul dorește legalizarea traducerii, biroul intermediază acest serviciu
 12. Livrarea finală către client: Traducerea este pregătită pentru a fi predată către client.