Traduceri română-rusă

traduceri limba rusa

Limba rusă este una dintre cele mai răspândite limbi de pe glob, fiind vorbită în principal în Rusia și țările învecinate. Are în total mai mult de 300 milioane de vorbitori pe întreg globul, fiind limba oficială a 8 țări și teritorii și a mai multor organizații internaționale importante.

Rusia este una dintre cele mai puternice economii și piețe în ascensiune, oferind întreprinderilor mai multe posibilități de a se extinde. Țara este, de asemenea, unul dintre cei mai mari producători de resurse naturale și energie la nivel mondial și are practic legături economice importante cu fiecare țară majoră și semnificativă de pe glob.

Fiecare traducere din/în limba rusă trebuie gestionată în mod corespunzător, astfel încât documentul final pe care clientul îl primește să fie corect și fiabil. Traducerile noastre profesionale din/în limba rusă sunt efectuate numai de traducători nativi, asigurându-ne că serviciile noastre de traducere sunt corecte și ireproșabile.

Traducerile în/din limba rusă sunt considerate dificile. Dacă în limba țintă există declinări și genuri, conjugări și ordinea flexibilă a cuvintelor, traducătorul le poate confunda cu cele din limba rusă. Ordinea cuvintelor tradusă într-un mod greșit poate duce la greșeli de logică. Dacă limba țintă nu are genuri sau declinări, poate fi dificil pentru traducător să transmită sensul cazurilor substantivale sau al genurilor. De asemenea, cuvintele și expresiile încărcate de cultură reprezintă o oarecare dificultate, deoarece sunt legate de viața de zi cu zi, de istoria și cultura poporului rus.

Valley Center are peste 10 ani de experiență în traducerea documentelor în/din limba rusă.

Putem traduce pentru dumneavoastră documente personale de tipul: diplome, foi matricole, certificate de naștere si de căsătorie, declarații, contracte, certificate, etc. Pentru companii interesate de dezvoltarea pe piețe externe putem traduce documente juridice, tehnice, financiare, resurse umane, marketing, tehnologii website și aplicații web.