Cursuri de limba română pentru străini

cursuri-limba-romana-straini

Învață limba română la Valley Center de la vorbitori nativi, aflați în România

Limba română este o limbă indo-europeană din grupul italic și din subgrupul oriental al limbilor romanice. Printre limbile romanice, româna este a cincea după numărul de vorbitori, în urma spaniolei, portughezei, francezei și italienei. Limba română este vorbită în toată lumea de 28 de milioane de persoane, dintre care circa 24 de milioane o au ca limbă maternă, din numărul total de vorbitori, peste 17 milioane se află în România, unde româna (dialectul dacoromân) este limbă oficială.

Predăm limba română după următorul sistem de nivele, conform Cadrului European de Referință pentru Limbi.

Nivel A1 începătoriNivel A2 elementarNivel B1 pre intermediarNivel B2 intermediar
100 ore100 ore100 ore  100 ore

Valley Center are o experiență de 10 ani în predarea cursurilor de limba română pentru străini, în clasă, online sau la sediul companiilor.

Puteți alege să urmați un curs individual sau un curs în grup alături de persoane aflate la același nivel de limbă. Cursurile sunt structurate în module de câte 20 ore (10 ședințe), cele individuale pot începe oricând iar cele la grup sunt organizate periodic pe parcursul anului.

Vă puteți înscrie la cursuri pe pagina noastră INSCRIERI CURSURI unde găsiți detaliile necesare legate de nivel, modul de predare, orar și preț.