VALLEY CENTER- furnizor internațional de servicii lingvistice

Biroul din Timișoara: Strada Arieș, nr.19, camera 002, Timișoara

Biroul din Reșița: Strada Petru Maior, nr. 2, Blocul 800, etaj III, camera 333, Reșița

https://valley-center.ro
traduceri@valley-center.ro
Miradel Valley SRL
CUI: 30068539
J35/911/2012

Solicita traduceri online

DESPRE NOI

Înființată în 2012 de o echipă care are zeci de ani de experiență combinată în industria traducerilor, localizării și învățării limbilor străine sau a limbii române, VALLEY CENTER a căutat să se diferențieze de concurență prin servicii de calitate, rapide și corecte. Credem că este rolul nostru să găsim cele mai accesibile soluții lingvistice disponibile pe piață pentru a satisface nevoile și cerințele clienților noștri. Cu o gamă largă de servicii lingvistice si experiență adunată de-a lungul anilor, suntem mai bine poziționați ca oricând pentru a oferi clienților noștri soluțiile potrivite.

Cu peste 10 ani de experiență pe piață, peste 1 million de pagini traduse și mii de clienți suntem mulțumiți să spunem că am reușit să facem diferența în calitatea generală a pieței serviciilor lingvistice și încă sperăm să facem mult mai mult.


SERVICIILE NOASTRE:

  1. TRADUCERI AUTORIZATE / SPECIALIZATE

Avem două birouri de lucru în România și o permanentă diponibilitate online iar timpul și experiența ne-a permis să dezvoltăm o rețea mare de traducatori care acoperă toate limbile europene. Suntem specializați în traducerile în/din limba română și foarte experimentați în traducerile în/din engleză, germană, maghiară, franceză, italiană, spaniolă.

Deoarece accentul nostru principal este calitatea, înțelegem că oamenii sunt cea mai importantă parte a procesului. Concentrarea noastră este de a avea cei mai buni traducatori și corectori, cei care au o pregătire lingvistică adecvată și manifestă dorința de a lucra cu atentie și profesionalism. Traducatorii noștri sunt coordonați de echipa noastră de project management cu care lucrează îndeaproape într-o atmosferă de cooperare și prietenie. Datorită abilităților și cunoștințelor lor suntem capabili să garantăm calitatea tuturor traducerilor noastre. De asemenea, credem în tratarea transparentă a clienților noștri, nu promitem ce nu putem face și vom fi sinceri cu dumneavoastră de la ofertă și până finalizarea proiectului.

> Află mai multe


2. CURSURI DE LIMBI STRĂINE SAU DE LIMBA ROMÂNĂ

Centrul de limbi străine și traduceri VALLEY CENTER este cea mai bună alegere dacă doriți cursuri de limbi străine pentru angajații dumneavoastră. Avem o vastă experiență acumulată în 12 ani de predare cu peste 30000 de ore predate, peste 50 de mari clienți corporate și profesori calificați și cu experiență.

Organizarea cursurilor

  • cursurile de limbi străine pentru companii pot fi predate online sau în clasă, la sediul dumneavoastră, oriunde în România
  • predarea se face după manuale internaționale recunoscute în studiul limbilor străine
  • cursurile sunt organizate pe nivele de studiu, conform Cadrului European de Referință pentru Limbi, în 6 nivele A1, A2, B1, B2, C1, C2
  • VALLEY CENTER predă 100 ore/nivel, cu particularități pentru fiecare limbă străină
  • programul standard este de 1 ședință/săptămână iar intensiv este de 2-3 ședințe/săptămână
  • cursurile pot fi predate la grupuri sau individual
  • testarea inițială a tuturor cursanților este inclusă în preț.

> Află mai multe


3. DESKTOP PUBLISHING

Oferim servicii specializate de consultanță, asociate cu desktop publishing multilingv, tipărire digitală și aspect de pre-publicare pentru marketing de afaceri, aplicații de inginerie și publicații tehnice. Serviciile noastre de desktop publishing sunt de cea mai înaltă calitate disponibile. Vă putem oferi serviciile noastre DTP în format Mac sau PC și suntem capabili să convertim documente între platforme ori de câte ori este necesar.

> Contactează-ne pentru mai multe informații


4. INTERPRETARIAT PENTRU AFACERI

Oferim servicii de interpretariat simultan sau consecutiv pentru evenimentele dumneavoastră.

Interpretarea este redarea orală a unui discurs dintr-o limbă sursă într-o limbă țintă. Interpretul are capacitatea de a reda cu fidelitate și corectitudine în/din limbă străină în limba română discursurile vorbitorilor păstrând tonul și nivelul limbii sursă, fără să adauge sau să omită ceva din discursul sursă.

> Citește mai multe


5. TRANSCRIERE ȘI SUBTITRARE

În prezent, oferim servicii de transcriere pentru toate limbile europene. Ne putem conforma nevoilor și cerințelor dvs. privind punctuația și stilul și putem lucra cu platformele dvs. de transcriere personalizate, după cum este necesar. Avem un proces unic de testare și feedback pentru recrutarea și gestionarea talentelor și putem gestiona proiecte în multe variante lingvistice.

> Sună-ne pentru mai multe informații


CLIENTII NOSTRI

Clienți de renume care ne-au încredințat proiectele lor de traduceri specializate:

Solicită mai multe informații despre serviciile noastre sau o traducere completând formularul alăturat și îți vom răspunde imediat.