Valley Center Timișoara Resita
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Traduceri autorizate Timișoara, Valley Center

Home » Servicii» Traduceri autorizate Timișoara, Valley Center

Bookmark and Share

Traduceri autorizate pentru acte cu caracter personal

Fie că aveți nevoie de traducere pentru un certificat de stare civilă, de un certificat de absolvire, un document de proprietate sau orice act personal, Valley Center Timișoara înțelege importanța traducerii fidele și a profesionalismului. Serviciile noastre personalizate se pliază pe fiecare nevoie individuală, oricare ar fi cerințele, noi vom găsi soluția potrivită pentru dumneavoastră.
Oricare ar fi limba sau natura proiectului, experții noștri vă vor oferi cu acuratețe, promptitudine și valoare corectă traducerea solicitată.
Vă garantăm aceleași standarde de calitate pentru serviciile de traduceri autorizate ca și pentru serviciile de traduceri pentru afaceri, aplicând același control strict al calității pentru fiecare proiect, indiferent dacă acesta este unul amplu sau unul minor. Pe lângă serviciul de traducere autorizată, asigurăm și intermedierea pentru legalizarea sau apostilarea documentelor.

Asigurăm pentru dumneavoastră traduceri pentru următoarele tipuri de acte:

Traducere certificat de naștere, traducere certificat de căsătorie, traducere livret de familie, traducere cazier judiciar, traducere acte de identitate, traducere permis de conducere, traducere certificat de atestare a domiciliului şi cetățeniei, traducere permis de rezidență, traducere declarație de celibat, traducere carte de muncă), traduceri acte de studii (traducere diplomă bacalaureat, traducere diplomă de licență, traducere diplomă master, traducere certificate absolvire școală postliceală, traducere foaie matricolă, traducere plan de învățământ), traduceri corespondență privată, traduceri CV-uri / scrisori de intenție, traducere talon auto, factură / contract auto, traducere cartea mașinii / brief auto.

Contactați-ne cu încredere şi trimiteți documentul prin acest website pentru evaluare. E simplu şi rapid. Imediat ce recepționăm cererea dumneavoastră, noi vom reveni cu toate detaliile legate de traducerea solicitată.

Sau ne puteți contacta la office@valley-center.ro sau la numărul de telefon 0722207524

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 02/
  APR
  Începem seria 6 de cursuri de limba germană pentru o multinațională în Timișoara.
 • 02/
  SEP
  Din 1 septembrie 2022 am deschis biroul de traduceri Valley Center Reșița la Blocul 800, strada Petru Maior nr. 2, etaj III, camera 333.
 • 27/
  SEP
  Valley Training colaborează, in cadrul unui proiect transfrontalier, cu Universitatea Ovidius Constanta și scrie pentru aceasta curs de limba bulgara pentru r...
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2022 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMIȘOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMIȘOARA, BIROU REȘIȚA, BLOCUL 800, STR. PETRU MAIOR NR.2, ET.3, CAMERA 333, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40. 728 619 891
ADRESA DE EMAIL:
traduceri@valley-center.ro