Valley Center Timișoara Resita
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Confidenţialitatea informaţiilor la Valley Center in Timisoara

Home » Mod de lucru» Confidenţialitatea informaţiilor la Valley Center in Timisoara

Bookmark and Share

Fie că aveţi nevoie de o traducere a unui document oficial, contract legal, scrisoare de afaceri (adresă oficială a unei companii), brevet, fişă medicală sau a altor documente şi informaţii de natură confidenţială, puteţi avea încredere deplină în echipa noastră de traducători autorizaţi şi manageri de proiect care vor  duce la îndeplinire proiectele de traducere în confidenţialitate deplină.

Este un fapt cert:

Trecem în revistă şi traducem zilnic materiale extrem de sensibile şi confidenţiale. Oferim servicii de traducere a documentelor cu caracter privat marilor firme de avocatură, agenţiilor guvernamentale, marilor corporaţii internaţionale, organizaţiilor de cercetare farmaceutică, medicală şi ştiinţifică, precum şi unui număr remarcabil de persoane fizice. Standardele noastre de practică sunt destinate să protejeze informaţiile şi tratăm acest lucru cu cea mai mare seriozitate.

Procese de confidenţialitate definite în mod clar

Recunoaştem responsabilitatea noastră etică şi profesională faţă de clienţii noştri. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba de confidenţialitate şi responsabilitate. La fel ca în cazul regulilor stabilite de responsabilitate profesională, standardele noastre minime pentru conduită profesională şi confidenţialitate sunt clar definite şi bine respectate. Acestea sunt revizuite şi actualizate continuu de către echipa noastră de manageri de proiect şi relaţii cu clienţii.

Însă uneori regulile nu sunt de ajuns. Ne situăm printre primele companii de servicii profesionale de traducere din lume care au adoptat un program de audit de confidenţialitate. În fiecare lună, sistemele noastre de transmitere a documentelor şi traducătorii profesionişti sunt testaţi, examinaţi şi evaluaţi. Ca urmare, modificările necesare sunt întreprinse pentru a preveni accesul neautorizat la materialele clienţilor noştri, personalul nostru tratând cu extremă seriozitate administrarea informaţiilor confidenţiale.

Transferul electronic de documente, materiale şi informaţii

Valley Center Timisoara şi filialele acesteia utilizează servere Web SIGURE. Nu utilizăm servere partajate, sistemele noastre tehnice fiind actualizate în mod constant pentru a asigura protecţie absolută. Toate datele şi informaţiile transmise de clienţii sau potenţialii noştri clienţi spre traducere sunt întotdeauna considerate confidenţiale şi tratate ca atare, indiferent de modalitatea de transmitere a acestora. Toate informaţiile clienţilor rămân proprietatea intelectuală a acestora şi vor fi considerate ca fiind strict confidenţiale de către întreaga noastră echipă de profesionişti.

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 02/
  APR
  Începem seria 6 de cursuri de limba germană pentru o multinațională în Timișoara.
 • 02/
  SEP
  Din 1 septembrie 2022 am deschis biroul de traduceri Valley Center Reșița la Blocul 800, strada Petru Maior nr. 2, etaj III, camera 333.
 • 27/
  SEP
  Valley Training colaborează, in cadrul unui proiect transfrontalier, cu Universitatea Ovidius Constanta și scrie pentru aceasta curs de limba bulgara pentru r...
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2022 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMIȘOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMIȘOARA, BIROU REȘIȚA, BLOCUL 800, STR. PETRU MAIOR NR.2, ET.3, CAMERA 333, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40. 728 619 891
ADRESA DE EMAIL:
traduceri@valley-center.ro