Valley Center Timișoara Resita
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Mod de lucru traduceri la Valley Center Timisoara

Home » Mod de lucru» Mod de lucru traduceri la Valley Center Timisoara

Bookmark and Share

Procesul de derulare a operaţiunilor de traducere

Filozofia noastră este aceea că oamenii, procesele şi resursele corecte vor asigura traduceri de cea mai bună calitate. Managerii noştri de proiect au peste 10 ani de experienţă şi expertiză în toate limbille, domeniile şi disciplinele majore. Aceştia sunt bine instruiţi în evaluarea echipelor de traducere şi furnizarea de servicii fără egal pentru clienţii noştri. Reţeaua noastră de traducători este alcătuită din traducători profesionişti calificaţi ce sunt riguros testaţi şi instruiţi pentru a oferi traduceri de cea mai bună calitate.
In timp ce proiectul trece prin etapele de traducere, editare şi formatare, puteţi fi siguri că vom gestiona fiecare detaliu al proiectului dumneavoastra. Rezultatul final va fi un produs de cea mai bună calitate, livrat la timp şi în cadrul bugetului propus.

 1. Solicitarea, Valley Center Timisoara primeşte solicitări din partea clienţilor, în mod obişnuit via e-mail, telefon sau pagină web
 2. Transmiterea fişierului, Clientul transmite documentele către biroul nostru cu PO şi instrucţiuni via email/ftp.
 3. Evaluarea: Valley Center evaluează fiecare proiect folosind următoarele criterii:  Limba/publicul ţintă, Obiectul , Termenul de predare. În acest moment, se analizează toate aspectele şi cerinţele specifice ale clientului sunt  discutate cu acesta.
 4. Planificarea: Managerul de proiect se ocupă de planificarea adecvată şi formulează o perioadă de timp pentru fiecare etapă de finalizare a proiectului. În acest stadiu, se alcătuieşte echipa de traducători specializaţi, corectori şi QA ai proiectului.
 5. Dezvoltarea glosarului de termeni (opţional): Se crează un glosar de termeni pentru a asigura consistenţa terminologiei, astfel încât traducerile să se completeze una pe cealaltă şi să fie în concordanţă, pe întreaga perioadă de colaborare cu compania noastră.
 6. Traducerea: Documentul sursă este tradus de un traducător autorizat. Traducătorii sunt vorbitori nativi ai limbii ţintă cu minim 5 ani experienţă. Toţi consultanţii noştri sunt bilingvi şi deţin un nivel de cunoştinţe şi/sau formare la instituţii de renume, în plus faţă de familiaritatea cu terminologii specifice industriei.
 7. Corectarea: După finalizarea traducerii iniţiale, aceasta este ulterior revizuită de către echipa de profesionişti lingvistici ai Valley Center. Traducerea este editată şi corectată din punct de vedere al acuratetei gramaticale şi sintactice, corespondenţei stilului şi posibilelor omisiuni. Corectorii, ca şi traducătorii, sunt profesionişti lingvistici, nativi ai limbii ţintă, cu experienţă extinsă în subiectele traduse.
 8. Asigurarea calităţii interne: Documentul este aprobat din punct de vedere al calităţii de către specialişti QA.
 9. Prelucrarea grafică a documentului (DTP): Materialul tradus este formatat de către specialişti DTP pentru a se potrivi cu aşezarea în pagină a documentului original, cu excepţia cazului în care se specifică altfel de către client.
 10. Verificarea finală de către managerul de proiect: Fişierele sunt verificate în cele din urmă de către managerul de proiect pentru a asigura livrabilitatea acestora conform ceinţelor clientului şi în formatul corect.
 11. Livrarea finală către client: Documentul tradus şi formatat este acum transmis clientului, via email, ftp sau alt format de expediere (livrare prin poştă sau personală)
 12. Solicitarea feedback-ului: Managerul de proiect se asigură că clientul este mulţumit de produsul nostru şi că va apela din nou la serviciile noastre.
 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 02/
  APR
  Începem seria 6 de cursuri de limba germană pentru o multinațională în Timișoara.
 • 02/
  SEP
  Din 1 septembrie 2022 am deschis biroul de traduceri Valley Center Reșița la Blocul 800, strada Petru Maior nr. 2, etaj III, camera 333.
 • 27/
  SEP
  Valley Training colaborează, in cadrul unui proiect transfrontalier, cu Universitatea Ovidius Constanta și scrie pentru aceasta curs de limba bulgara pentru r...
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2022 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMIȘOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMIȘOARA, BIROU REȘIȚA, BLOCUL 800, STR. PETRU MAIOR NR.2, ET.3, CAMERA 333, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40. 728 619 891
ADRESA DE EMAIL:
traduceri@valley-center.ro