Valley Center Timișoara Resita
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Certificare ISO 9001-2008

Home » Mod de lucru» Certificare ISO 9001-2008

Bookmark and Share

ISO 9001:2008, OBIECTIVUL NOSTRU INDEPLINIT - CALITATEA

Centrul de limbi straine si traduceri, Valley Center din Timisoara şi-a consolidat angajamentul faţă de riguroasele standarde ale calităţii prin obţinerea certificării ISO 9001:2008 în urma auditului efectuat de URS ROMÂNIA în anul 2014.
Aceasta certificare independentă confirma angajamentul companiei faţă de calitate şi faptul că Centrul Valley şi-a documentat amănunţit procesele calităţii şi a îndeplinit riguroasele criterii ale standardului internaţional ISO 9001:2008.

ISO 9001:2008 este recunoscut pe plan mondial ca cel mai cuprinzător standard pentru sistemele şi practicile de management al calităţii. El a fost lansat de Organizaţia Internaţională pentru Standardizare (ISO), o asociaţie a institutelor naţionale de standardizare din 175 de ţări şi cea mai de seamă în privinţa standardelor calităţii. ISO 9001 a fost conceput pentru a pune la dispoziţia companiilor o serie de principii care asigură o abordare sistematică orientată spre obţinerea satisfacţiei clienţilor.

Toate proiectele pe care le gestionăm se derulează conform unor proceduri exacte, ce garantează rezultate calitative de fiecare dată, pentru fiecare client. Acreditarea pentru managementul calității ISO 9001, acordată de organizația URS ROMÂNIA, confirmă că procedurile noastre de organizare corespund celor mai performante standarde recunoscute pe plan internațional.
Clienţii şi partenerii noştri cunosc standardele de calitate ale serviciilor noastre. Am proiectat, documentat, implementat şi certificat un sistem de management al calităţii conform standardului SR EN ISO 9001:2008 tocmai pentru a ne asigura că serviciile noastre sunt întotdeauna de cea mai bună calitate şi răspund nevoilor şi aşteptărilor clienţilor şi partenerilor noştri.


Calitatea serviciilor noastre este asigurată, în primul rând, de personalul societăţii noastre. Acesta cunoaşte şi aplică prevederile documentelor noului standard de management al calităţii. Angajaţii Valley Center Timisoara se remarcă prin atitudinea proactivă, cu accent pe satisfacerea aşteptărilor clientului, îmbunătăţirea continuă a activităţii proprii şi îndeplinirea obiectivelor în domeniul calităţii.


Le mulţumim clienţilor noştri pentru încredere !

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 02/
  APR
  Începem seria 6 de cursuri de limba germană pentru o multinațională în Timișoara.
 • 02/
  SEP
  Din 1 septembrie 2022 am deschis biroul de traduceri Valley Center Reșița la Blocul 800, strada Petru Maior nr. 2, etaj III, camera 333.
 • 27/
  SEP
  Valley Training colaborează, in cadrul unui proiect transfrontalier, cu Universitatea Ovidius Constanta și scrie pentru aceasta curs de limba bulgara pentru r...
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2022 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMIȘOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMIȘOARA, BIROU REȘIȚA, BLOCUL 800, STR. PETRU MAIOR NR.2, ET.3, CAMERA 333, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40. 728 619 891
ADRESA DE EMAIL:
traduceri@valley-center.ro