Valley Center Timișoara
Valley Translations pe FacebookValley Translations pe Google PlusValley Translations pe Twitter

Traduceri in medicina și farmacie

Home » Industrii» Traduceri in medicina și farmacie

Bookmark and Share

Servicii de traducere pentru industria de dispozitive medicale

Comercializarea dispozitivelor medicale în afara ţării în care au fost confecţionate necesită traducerea atentă a tuturor instrucţiunilor şi specificaţiilor. Astfel de traduceri pot necesita şi redenumirea produselor în cauză pentru a ţine cont de diferenţele culturale.
Valley Center Timisoara este un important furnizor de servicii de traducere medicală, tehnică şi de inginerie din Europa. Beneficiem de o echipă experimentată de traducători şi editori medicali cu abilităţi lingvistice impecabile, competenţe tehnice şi certificări profesionale importante, cum ar fi  MD şi PhD, în toate domeniile importante ale ştiinţelor vieţii, inginerie biomedicală şi medicină.

În plus faţă de echipa noastră de traducători profesionişti cu dublă calificare, Sistemul nostru de Control al Calităţii ISO 9001:2008 este proiectat pentru a răspunde cerinţelor exigente ale industriilor medicale, farmaceutice şi de dispozitive medicale. Asigurăm, de asemenea, şi verificarea, corectarea şi editarea traducerilor de către vorbitori nativi ai limbii ţintă. Managerii noştri de proiect calificaţi se asigură că termenele sunt respectate la timp. Managerul dvs. de proiect este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a vă răspunde la întrebări şi/sau a clarifica orice probleme care pot apărea. 

Efectuăm traduceri precum:

 • Manuale de operare, întreţinere şi instalare
 • Instrucţiuni de utilizare
 • Documente de reglementare conforme pentru ţările din Uniunea Europeană şi Asia
 • Documentaţie şi interfeţe de aplicare soft
 • Etichete şi inserţii ambalaje
 • Brevete pentru dispozitive medicale şi chirurgicale
 • Descrieri ale procesului de producţie 

Traducem documente în/din 30 de limbi la nivel mondial, inclusiv în/din toate limbile majore din Europa, Asia, America, Africa şi Orientul Mijlociu.

Oferim, de asemenea, suport şi producătorilor de dispozitive medicale pentru diagnostic in vitro, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene pentru obţinerea mărcii CE aferentă acestor dispozitive. Inscripţiile şi instrucţiunile de utilizare ale produselor noastre satisfac toate cerinţele directivelor UE pentru dispozitive medicale. Consultaţi "Liniile directoare ale directivelor UE privind dispozitivele medicale”, în special Directiva 2.5/5 privind Procedura de traducere a etichetării dispozitivelor medicale.

Exista o nevoie crescută de traduceri în industria dispozitivelor medicale
Mai mult de jumătate din firmele de producere/distribuire a dispozitivelor medicale afirmă că produsele/operaţiunilor lor sunt determinate de perspectiva oportunităţiilor externe.
Piaţa UE este cea mai mare piaţă de export pentru firmele americane de dispozitive medicale, reprezentând 44% din exporturile americane de dispozitive medicale.
Reglementările în domeniul sănătăţii din cadrul Uniunii Europene şi un număr tot mai mare de alte ţări împiedică producătorii americani să comercializeze dispozitive medicale fără ca măcar etichetele produselor, instrucţiunile de utilizare sau documentaţia să fie traduse în limbile locale.
 
 

 

 
ULTIMELE NOUTATI
 
 
 • 27/
  SEP
  Valley Training colaborează, in cadrul unui proiect transfrontalier, cu Universitatea Ovidius Constanta și scrie pentru aceasta curs de limba bulgara pentru r...
 • 23/
  IAN
  Anul 2018 vine cu un nou client cu care ne bucuram sa incepem o frumoasa colaborare. Frigoglass opteaza pentru serviciile de traduceri oferite de Centrul de Lim...
 • 08/
  DEC
  Din decembrie 2017 incepem predarea cursurilor de limba germana, in Timisoara, pentru aproximativ 120 persoane, angajati ai DM. Ne bucuram sa gestionam acest ...
 
Industrii
INDUSTRII
 
 
StangaStanga
DreaptaDreapta
 
NEWSLETTER
INSCRIE-TE PENTRU ULTIMELE OFERTE SI NOUTATI
 
COPYRIGHT
© Copyright 2022 Valley Translations Timisoara
ADRESA
CASA TINERETULUI TIMIȘOARA, camera 002 STR. ARIES NR. 19, cod 300579, TIMIȘOARA, ROMANIA
 
CONTACT INFO
NUMAR DE TELEFON:
+40. 728. 619. 891
ADRESA DE EMAIL:
traduceri@valley-center.ro